teclimur-cabecera-bucher-schorling

Piese de schimb pentru mașini de măturat strada de curățare

Piese de schimb pentru mașini de măturat strada de curățare

!

Noi oferim un catalog de ​​referințe susținut de mașini de măturat străzi urbane cele mai mari din Europa, rezultatul a peste un deceniu de cercetare și dezvoltare, pentru a furniza piese de cea mai de calitate imediat.

În catalogul nostru veți găsi mii de referințe compatibile cu Măturătoare. Pentru a le găsi click pe marca de masina de maturat stradale dumneavoastră și vă va duce la catalogul dvs. specifice.

În cadrul acestuia, naviga între diferite grupuri de piese de schimb, pompe hidraulice si motoare, hidraulice, pneumatice, electronice, elemente de șasiu, perii, garnituri din cauciuc, de aspirație și, în scurt, toate elementele necesare pentru a susține mașini de măturat străzi sale strada întotdeauna gata.

Această secțiune detaliază diversele părți pe care le oferim sunt compatibile cu branduri precum Faun, Bucher, Schörling, Johnston, Brock, Ravo, Scarab, Madvac, Schmidt și mult mai multe lideri în segmentul de curățare urban.

Nu uitați că catalogul nostru este actualizată constant cu noi referințe.

Nu se poate găsi în aceste pagini aveti nevoie, va rugam sa ne contactati prin telefon +34 968 676912 (limba engleză sau spaniolă) sau info@teclimur.com e-mail pentru a localiza partea dreaptă.

Păstra flota de la punct de vedere economic, rapid și ușor este scopul nostru.