teclimur-cabecera-geesink

Piese de schimb pentru compactare vehicule MSW deşeuri municipale solide

Avem piese de schimb necesare pentru menținerea sa colector de compactor de deşeuri solide mereu la punctul de

!

Va oferim Catalogul pieselor de schimb compatibile pentru Compactoare de deşeuri mai extinse în Europa, rezultatul a mai mult de un deceniu de cercetare şi dezvoltare, pentru a oferi maxim de calitate piese imediat.

În catalogul nostru veţi găsi mii de referiri cu camion de gunoi recolector-compactador. Pentru a localiza-le, faceţi clic pe marca de compactor de dumneavoastră şi vă conduce la catalogul dvs specifice.

În ea va naviga între grupuri de piese de schimb, pompe hidraulice, hidraulice, pneumatice, electronice, elemente pentru şasiu şi scurt, toate elementele necesare pentru a păstra echipamentul compactor mereu gata.

În această secţiune veţi găsi informaţii detaliate despre diferite piese de schimb noi oferim compatibile cu branduri ca Geesink, Faun, Haller, Zoller, Schörling, Terberg, AMS, Semat, WBO, HN Schörling, Faun Grange, Kiggen, cristina si multe altele, liderii din segmentul de curăţare urbane.

Nu uitaţi că catalogul nostru este mereu actualizat cu noi referinte.

Dacă nu aţi găsit pe aceste pagini ce ai nevoie, nu ezitaţi să ne contactaţi pentru a localiza piesa de dreptul în e-mailul: info@teclimur.com sau telefon: +34 968 676912 (în limba engleză sau spaniolă).

Păstraţi Parcul tău mobil despre pentru simplu avantajos, rapid şi uşor este scopul nostru.