Ponemos a su disposición un amplio stock de repuestos compatibles con las principales barredoras viales y camiones recolectores de residuos sólidos urbanos  del mercado europeo. Ponganos a prueba y empiece a ahorrar ya.

Despre

Am stoc de piese de schimb pentru mașini de măturat și vehicule compactor urbane disponibile

Care este scopul nostru?

Știm mașini de măturat străzi dvs. și camioane de gunoi nu se poate opri. Deci, noi oferim un mod eficient și un stoc permanent de piese de schimb care va ajuta sa stau in picioare si fac treaba în mod eficient.

Toate piesele noastre pentru mașini de măturat și compactoare de înaltă calitate sunt potrivite pentru a lua nivelurile de cerere pe care le cer și care duce la cea mai bună performanță pentru compania dumneavoastră.

De la centrul nostru de logistică a bazei industriale Lorquí 2000 (Spania) Am expediat de zi cu zi pentru toate destinațiile, pentru a răspunde la companii precum a ta de perii necesare pentru a crește productivitatea.

Nu vă faceți griji cu privire la costul cheltuielilor de transport: Volumul de transporturi pe care le facem în fiecare zi, putem oferi preturi competitive si mai presus de toate, un mod rapid și eficient pentru tine de a deține materialul cu mare promptitudine.

 

Cum putem ajuta?

Au piese de schimb compatibile pentru cele mai multe mașini de măturat străzi și sisteme de compactare folosite în mediul urban, atât în ​​modelele lor actuale în întrerupt vechi sau. Înlocuiri noastre compatibile oferi cea mai bună calitate / durata și prețurile pentru a crește conținutul de profitabilitate.

Aceste piese vor potrivi aplicatiile cele mai comune, dar poate dispune chiar le, la cerere, alte configurații ca și în cazul în care firma dvs. are nevoie.

Noi nu vrem să vindem un singur ordin, dar include baza de clienți și de a menține relația dintre companiile noastre pentru mult timp.

Suntem mandri de a fi furnizori de companii apreciate din sectorul curățeniei.

Încercați-ne și vom fi bucuroși să vă servească.

 

 Ești un fabricant? Doriți ca am distribuit produsele lor?

Suntem intotdeauna interesati oferind elemente noi la portofoliul nostru de produse.

Dacă doriți să ofere că societatea dumneavoastră produce și sunt legate de domeniul de aplicare nostru, vă rugăm să de e-mail și vom evalua produsele info@teclimur.com.

 

Ne adaptam nevoilor dumneavoastra

Suntem o companie în continuă evoluție. Suntem interesati de propunerile pe care dvs., utilizatorul, poate cere. Dă-ne sugestiile tale pentru a info@teclimur.com.