περίπου

Εμείς απόθεμα ανταλλακτικών για σάρωθρα και αστικών οχημάτων συμπιεστή διαθέσιμο

Ποιος είναι ο στόχος μας;

Γνωρίζουμε σάρωθρα σας και απορριμματοφόρα δεν μπορούν να σταματήσουν. Γι 'αυτό και προσφέρουν ένα αποτελεσματικό και μόνιμο απόθεμα των ανταλλακτικών που θα σας βοηθήσει να μείνετε και να κάνουν τη δουλειά τους αποτελεσματικά.

Όλα τα μέρη μας για σάρωθρα και υψηλής ποιότητας συμπιεστές είναι κατάλληλοι να λάβουν τα επίπεδα της ζήτησης που απαιτούν και που έχουν ως αποτέλεσμα την καλύτερη απόδοση για την εταιρεία σας.

Από το κέντρο logistics της βιομηχανικής βάσης Lorquí 2000 (Ισπανία) στέλνουμε καθημερινά σε όλους τους προορισμούς, να φροντίσει για τις επιχειρήσεις σαν τη δική σας βούρτσες που απαιτούνται για την αύξηση της παραγωγικότητας.

Μην ανησυχείτε για το κόστος των εξόδων μεταφοράς: Ο όγκος των μεταφορών που κάνουμε κάθε μέρα που μπορούμε να προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές και πάνω απ 'όλα, ένα γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο για να μπορείτε να το δικό σας υλικό με μεγάλη ταχύτητα.

 

Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε;

Έχετε συμβατό ανταλλακτικά για περισσότερα από σάρωθρα και τα συστήματα συμπίεσης που χρησιμοποιούνται σε αστικά περιβάλλοντα, τόσο στα σημερινά μοντέλα τους στην παλιά ή να καταργηθούν. Συμβατά αντικαταστάσεις μας προσφέρουν την καλύτερη σχέση ποιότητας / διάρκεια και τιμές για να αυξήσει το περιεχόμενο της κερδοφορίας.

Αυτά τα μέρη θα ταιριάζει πιο κοινές εφαρμογές, αλλά μπορεί να διατάξει τους, ακόμη και μετά από αίτηση σε άλλες διαμορφώσεις, όπως εάν η εταιρεία σας χρειάζεται.

Δεν θέλουμε να πωλούν ένα μόνο σκοπό, αλλά ενσωματώνουν την πελατειακή μας βάση και να διατηρήσει τη σχέση μεταξύ των εταιρειών μας για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε προμηθευτές μεγάλη υπόληψη εταιρείες στον τομέα της καθαριότητας.

Δοκιμάστε μας και θα είμαστε ευτυχείς να σας εξυπηρετήσουμε.

 

Είστε κατασκευαστής; Θα θέλατε ότι διανέμονται τα προϊόντα τους;

Είμαστε πάντα ενδιαφέρονται χαρακτηρίζει τα νέα στοιχεία στο χαρτοφυλάκιο των προϊόντων μας.

Αν θέλετε να προσφέρετε ότι η εταιρεία σας παράγει και σχετίζονται με το πεδίο εφαρμογής μας, παρακαλούμε στείλτε μας e-mail και θα αξιολογεί τα προϊόντα σας info@teclimur.com.

 

Θα προσαρμοστούν στις ανάγκες σας

Είμαστε μια εταιρεία που εξελίσσεται συνεχώς. Μας ενδιαφέρει στις προτάσεις που εσείς, ο χρήστης, μπορεί να ζητήσει. Δώστε μας τις προτάσεις σας για info@teclimur.com